Ga naar inhoud

Solutes Powered by nature

Onze producten

Algemeen

Uiteraard werkt Solutes enkel met kwaliteitsvolle producten die nauwkeurig geselecteerd worden op. Daarenboven werken we enkel samen met gerenommeerde en gecerficeerde boorders. Maar daar houdt het niet op. De grote kunst is het samenbouwen van de verschillende producten en componenten tot een optimaal werkend geheel. Dankzij onze jarenlange ervaring is dat nu net de cruciale schakel waar Solutes sterk in is. Daarin maken wij het verschil met onze concurrenten. 

Uw onderneming

Solutes beschikt over een groot aantal specifieke geothermische oplossingen voor bedrijven (industrie, kantoren,...) met unieke bodemenergieconcepten.  Ook hier heeft Solutes een aantal aangepaste warmtepompen ter beschikking. Somsis het zelfs mogelijk dat u geen warmtepomp nodig heeft om toch aan de gevraagde energielevering te voldoen, bv. bij proceskoeling. Een niet onbelangrijke parameter daarin is uiteraard de locale geologie. Gezien het grote aantal parameters die invloed heeft op uw warmtepompinstallatie voor uw onderneming, is het onmogelijk om relevante productbrochures aan te bieden.
Aarzel niet, contacteer ons en we kunnen u gratis en vrijblijvend een warmtepompanalyse bezorgen voor uw toepassing.

Solutes is steeds op zoek naar optimalisaties en productverbeteringen, teneinde enerzijds het gebruiksgemak en comfort en anderzijds de energiebesparing te verbeteren. In dit kader werd, in een internationale samenwerking binnen het Europees samenwerkingsverband KIC InnoEnergy, een nieuw product ontwikkeld om de betrouwbaarheid en efficiëntie van boorgat-energieopslag (BEO) systemen te verhogen. Dit resulteerde in de Smart Geothermal Controller.